ВИДАНІ КРЕДИТИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО І МОЛОДИХ СІМЕЙ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА 11 МІСЯЦІВ 2023 РОКУ

Черкаське регіональне управління Держмолодьжитла тісно взаємодіє з Черкаською міською територіальною громадою та громадами області. Завдяки фінансуванню з бюджету м. Черкас та області, а також коштів Держмолодьжитла за 11 місяців 2023 року 38 родин отримали пільгові житлові кредити на вигідних умовах, з них 22 родини учасників АТО/ООС на суму 33 млн. 261 тис. грн., 2 родини ВПО на суму 2 млн. 636 тис.грн., 5 молодих сімей на суму 7 млн. 051  тис. грн., 9 родин за рахунок коштів Держмолодьжитла на суму 13 млн.835 тис.грн.

Загальна сума коштів наданих в кредит склала 56 млн. 783 тис. грн за програмами: кредитування молодих сімей та одиноким громадянам за рахунок коштів місцевих бюджетів, житлового кредитування учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції (АТО), кредитів для молоді та кредити для ВПО за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW).

Кандидати і їхні сім’ї висловлюють подяку Черкаській міській територіальній громаді й Черкаському регіональному управлінню Держмолодьжитла за допомогу, яка дала змогу втілити мрію про житло у реальність.

Щиро вітаємо позичальників, бажаємо миру й затишку у власних домівках!