Відновлення прийому заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб (Постанова КМУ від 27.11.2019 № 980)

Відповідно до рішення Комісії з розгляду питань державної підтримки та/або пільгового довгострокового державного  кредитування на придбання житла в рамках бюджетних житлових програм (утвореної відповідно до наказу Мінрегіону 01.11.2018 № 295 зі змінами)

З 9 години 00 хв. 10 вересня 2020 року відновлюється прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб (Постанова КМУ від 27.11.2019 № 980). 

У зв’язку з цим, звертаємо увагу зацікавлених осіб в отриманні пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла, що на офіційних веб-сайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла (додаються) громадяни мають можливість:

- отримати необхідну інформацію щодо того, чи мають вони право на отримання кредиту;

- визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання;

- ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання кредиту;

- зареєструватись як кандидат для отримання кредиту.

 

Заяви про намір отримати кредит та анкети подаються до Черкаського регіонального управління Держмолодьжитла засобами поштового або електронного зв’язку.

Заяви про намір отримати кредит можуть бути подані до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла де ви бажаєте отримати кредит (не залежно від місця реєстрації громадянина).

Заяви про намір отримати кредит можуть бути подані до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла. Кандидати отримують кредит з урахуванням місця реєстрації заяви.

Порядковий номер кандидата в реєстрі формується в порядку черговості подання відповідної заяви про намір отримати кредит та анкети (в електронному або паперовому вигляді) з урахуванням дати та часу подання заяви та анкети.

Датою подання електронної заяви про намір отримати кредит є дата надходження на визначену електронну регіонального управління.

Якщо електронна заява та анкета надійшли на визначену електронну адресу регіонального управління в неробочий день та/або неробочий час, датою подання заяви та анкети вважається наступний після нього робочий день.

 

ПОДАТИ ЗАЯВУ-АНКЕТУ