КАНІВСКА МІСЬКА РАДА ПРИЙНЯЛА ПРОГРАМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ УЧАСНИКІВ АТО/ООС НА 2021-2025 РОКИ

      Депутатами Канівської міської ради з метою вирішення житлових проблем, підвищення соціального захисту та адаптації учасників АТО/ООС і бійців-добровольців та членів їх сімей в м. Каневі 22 жовтня 2020 року була прийнята нова «Програма забезпечення учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил і бійців добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, та членів їх сімей житлом у 2021-2025 роках”. 

Коротко про умови Програми: 

- розмір кредиту на будівництво та придбання житла визначається виходячи з норми 21 кв. метр загальної площі житла на одного члена сім'ї та додатково 20 кв. метрів на сім'ю: 

- кредит надається учасникам АТО та членам їх сімей  на будівництво або придбання житла терміном до 30 років. 

 - розмір відсоткової ставки за Кредитним договором  встановлюється у розмірі  3% річних. Позичальник, який має одну дитину, звільняється від сплати відсотків за користування кредитом; позичальник, який має двох дітей за рахунок бюджетних коштів погашається 10 відсотків суми зобов'язань за кредитом, а позичальник, який має трьох і більше дітей  15 відсотків суми зобов'язань за кредитом. Позичальники звільняються від 20% суми зобов'язань за кредитом, як пільга на оплату першого внеску. 

З програмою можна ознайомитись тут: https://drive.google.com/file/d/15kXzBrwdCY4i1XUr0sOyxaImUhgWaLmL/view?usp=sharing