Інформація для учасників програми «Доступне житло»

Відповідно по Постанови КМУ від 10 жовтня 2018 р. N 819 «Деякі питання забезпечення громадян доступним житлом» обов'язковою умовою договору про обслуговування коштів є зобов'язання одержувача державної підтримки щороку протягом трьох років з моменту укладення такого договору надавати підтвердження права власності на придбане або збудоване житло шляхом подання у паперовій формі інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про наявність у власності житла на кожного члена сім'ї, що бере участь у програмі, про підтвердження права власності на придбане або збудоване житло.

В зв’язку з військовою агресією розв’язаною росією проти України, на разі цей пункт виконати неможливо. Тому, просимо особисто написати заяву щодо знаходження у власності житла. При виникненні питань звертатись до регіонального управління або надсилати на електронну пошту Черкаського регіонального управління (chk.23@molod-kredit.gov.ua).

Також, просимо на протязі 90 днів після закінчення військового стану надати в паперовому вигляді інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про наявність у власності житла на кожного члена сім'ї.