ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

На сьогодні в розпорядженні Черкаського регіонального управління наявні 600 тис. грн. кредитних ресурсів, що дає змогу скористатись пільговим кредитом для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів Фонду всім бажаючим.

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільговий кредит для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла та подали заяву-анкету, які зареєстровані:

-  20.09.2018 за номером 3 (першочергове право) - Прись Е.О.;

-  04.01.2019 за номером 6 -  Журба Л.П.;

- 15.01.2019 за номером 7 – Плахтій А.О.

Вам необхідно протягом 10 календарних днів ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту та комплект необхідних документів до Черкаського регіонального управління Держмолодьжитла.

 

Крім того повідомляємо, якщо Ви не маєте намір отримати кредит у поточному періоді, Вам необхідно звернутися із відповідною заявою до Черкаського регіонального управління Держмолодьжитла. При цьому, реєстраційний номер заяви-анкети для отримання кредиту залишається незмінним, та право на отримання кредиту може бути реалізовано в цьому році.